Menu Sluiten

Wie zijn wij?

123SIP is de ideale VoIP provider met de juiste prijs, kwaliteit, service mix voor iedereen in Nederland en in het buitenland. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieen van VoIP.

Wij zijn trots op de hoge kwaliteit en uptime van onze netwerken. Deze zijn volledig in eigen beheer en geo-redundant uitgevoerd. Standaard leveren we VoIP-oplossingen met een hoog kwaliteitsniveau waarbij service en gemak voor onze klanten altijd voorop staan.
Naast het verhogen van de beschikbaarheid besparen we onze klanten tot wel 70% op de telecommunicatiekosten.

Besparing op abonnementskosten 100%
Mobiliteit 100%
Beschikbaarheid 99%
Besparing op belkosten 70%

De Infrastructuur​

Ons netwerk is redundant (dubbel uitgevoerd). Pieken in dataverkeer vangen wij op met meerdere lijnen. Daarnaast hebben we back-up lijnen voor als de routes niet snel genoeg zijn of als er een storing is. Deze verbindingen verzorgen ook transitverkeer.

Al onze servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. De manier waarop ons infrastructuur is ingericht, voldoet aan de hoogste en meest recente standaarden.

Het netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord, ook ’s nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen signaleert en ze direct oplost. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responsetijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

Wil je meer weten over 123SIP en/of over onze diensten? Neem dan gerust contact op via live chat of via het contactformulier